Professionele camerabewaking met opnamemogelijkheden.

PDK Installatietechniek levert en adviseert ook op het gebied van camerasystemen.

Onze camera systemen observeren en registreren 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij leveren, installeren en onderhouden complete camera systemen van hoge kwaliteit. Door actief mee te denken en goed te luisteren naar de wensen van de klant zoeken wij naar de meest passende oplossing.

EEN VEILIG GEVOEL

Ons assortiment omvat het complete productenpakket van camera’s, digitale recorders, videoservers en alle daarmee samenhangende randapparatuur. Wij bieden onze complete camera systemen inclusief installatie aan.

Camera systemen bieden nu dankzij de vernieuwde digitale camera’s nu nog meer mogelijkheden en door de mobiele internet apparatuur als telefoon en tablet heeft u ten alle tijden de beschikking over de voor u van belang zijnde beelden. De kwaliteit van de IP camera’s en de besturingssystemen hiervoor zijn de laatste jaren aanzienlijk verbeterd.

Door middel van beschikbare apps zijn de besturingssystemen eenvoudig via internet te bereiken en dus via uw PC, telefoon of tablet oproepbaar. Met camerabewaking beschikt u over een betrouwbaar extra paar ogen; in sommige situaties gemakkelijk en in andere zelfs noodzakelijk.

Er kunnen diverse redenen zijn om over te gaan tot het plaatsen van camera’s zoals:

  • Preventie maatregelen

  • Herkenning

  • Observatie ter Controle

  • Bewaking

Het kan zijn dat u bepaalde situaties op afstand in de gaten wilt houden of dat u bepaalde gebeurtenissen in of rondom uw pand later nog eens terug wilt zien. De wijze van schakelen en bedienen is behalve handmatig met de huidige technieken op vele wijzen mogelijk zoals (semi-) automatisch, op afstand (internet) of anders.

De keuze van de camera’s en besturingssystemen wordt vaak direct aan beveiliging gedacht maar ook productieprocessen, observatie van dieren, controle van automatiseringsprocessen (denk aan bruggen e.d.) zijn redenen om deze te plaatsen.

Bij oplevering van uw camerasysteem bieden wij u de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract.

SOORTEN CAMERA’S

Camera’s die uitgerust zijn met ‘IR-leds’ maken het mogelijk om ook in een donkere omgeving te filmen. Dit is bijzonder handig om inbrekers een ‘vals’ gevoel van veiligheid te geven in een niet verlichte omgeving. Kwalitatieve IR-camera’s kunnen tot wel meter ver filmen.

Een IP-beveiligingscamera kan aangesloten worden op een netwerk (NAS-netwerk) wat de mogelijkheid heeft om de beelden op te slaan. Er zijn ook applicaties beschikbaar die het mogelijk maken om beelden direct op je smartphone te bekijken of op een externe computer (deze beelden worden dan via internet verstuurd).

Er bestaan ook draadloze beveiligingscamera’s, echter zijn vooral bij de ‘goedkopere’ versies nadelen, zoals batterijlevensduur en het signaal kan makkelijker verstoord worden waardoor er een grotere kans bestaat op onscherpe beelden en storingen.

Wanneer je de omgeving buitenshuis wil monitoren zijn er wel speciale beveiligingscamera’s nodig. Deze zijn namelijk beschermd tegen condensatie waardoor het beeld niet vertroebeld en dus scherp blijft.

EEN OVERZICHT

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen?

Contact