Satel InteGra – een veelzijdige alarmcentrale

Wij leveren onder andere Satel InteGra: een gebruiksvriendelijk, allround alarmsysteem met intelligente opties.

EEN VEILIG GEVOEL

Een veelzijdige Satel InteGra-alarmcentrale met bediendeel naar keuze biedt u effectieve bewaking binnen de woon- of werkomgeving. Met dit alarmsysteem kunt u het aantal zones eenvoudig uitbreiden tot maximaal 32 objecten. Daarmee vormen InteGra alarmcentrales ook een effectieve beveiligingsoplossing voor grotere percelen.

De optionele IP-kiezer, inclusief app, garandeert bedrijfszekerheid in een compact uitgevoerd alarmsysteem dat naar keuze ook toegangsverlening en regeling van domotica.

De integra- app is voor het op afstand bedienen van uw alarmsysteem en maakt gemakkelijke bediening van het systeem mogelijk. De applicatie biedt dezelfde volledige functionaliteit van het bedienpaneel van het alarmsysteem, zodat u bijvoorbeeld het systeem kunt in- en uitschakelen, gebeurtenissen en alarmen kunt bekijken of de status van het systeem kunt controleren. Het is zelfs mogelijk om met de integra- applicatie het alarmsysteem te programmeren.

BORG Certificering

Een gecertificeerd alarminstallatie betekent dat de alarmcomponenten en de aanleg volgens de normen van de BORG en door een gecertificeerde installateur is aangelegd.

U kunt voor uw alarm ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Voor een BORG certificaat is het een verplichte verzekeringseis om een jaarlijkse controle- en onderhoud te laten uitvoeren van uw inbraakalarm.

EEN OVERZICHT

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen?

Contact